Wild seizoen 2017-2018

 

 

Verwarmende Soep

Franse ajuinsoep met een gegratineerde toast met kaas € 7.50

Consommé van ossenstaart en brunnoisse van winterse groentjes  € 7.50

Pompoen soep € 6.50

Voorgerechten wild

Duo van wildpaté met Ardens ajuinconfituur, gebakken appeltje met een toast van krentenbrood € 14.90

Carpaccio van hertenkalf filet met beukenzwammen, oud Brugge en een vleugje porto dressing € 16.90

Filet van Eendenborst met porto-honingsaus en een mousse van pompoen € 12.90

Gebraden kwartel met boschampignons , tagliatelle en truffelsaus € 14.90

Hoofdgerechten wild

Wild ragout “stoverij van hert-ree-everzwijn , zilveruitjes en spekjes” € 19.90

~~~~

Fazanten filet Brabançonne “gebakken spruitjes, sjalot en gekarameliseerd witloof

met een heerlijke jus van rode porto” € 23.90

~~~~

Hevig Everzwijn filet overgoten door een jus van wilde bosbessen op een bedje van vergeten winterse groentjes

en een crème van pompoen € 23.90

~~~~

Hazenrug filet Harlekijn duo van peperroom en jus op basis van wildfond vergezeld van krokante

spruitjes en spekjes ,gestoofd appeltje met veenbessen € 24.90

~~~~

Duo van wild “everzwijn en hazenrug filet vergezeld van warm winters groenten boeket -gestoofd appeltje

gevuld met veenbessen  -boschampignons- duo saus van peperroom en wild jus” € 28.90

~~~~

Herten kalf filet met een klassieke rode wijn saus, gebakken foie gras -garnituur van winterse groentjes

gestoofd appeltje met veenbessen € 32.90