Wildsuggesties:

 

Voorgerechten


Wildslaatje van fazant met boschampignon en spek: €13,90

Duo van wildpastei met konfijt: €12,90

Carpaccio van hert met noten: € 16,90

Consommé “celestine”: €8,00

 

Hoofdgerechten


Hazenrugfilet met braambessensaus en winterse puree: €28,90

Duo van everzwijnfilet en hazenrugfilet €24,90

Fazant Brabançonne: €23,90

Everzwijnfilet met strudel van peren, pruimen en noten: €23,90

Hertenrugfilet met wilde paddenstoelen en jachtsaus: €29,90

Wildstoverij met winterse groenten: €22,90

 

Winterse Suggesties


Erwtensoep met spekjes en korstjes
€ 8,00

Witloof in den oven
€ 19,90

Kalfsstoofpotje
€ 21,90

Spare Ribs met look- en BBQ saus
€ 19,90

Waterzooi met kip
€ 21,90

Crème Brûlée

€ 8,90