Soepen
- Verse soep van de chef
- Tomatenroomsoep
- Erwtensoep met spek en croutons
- Bisque d'homard
Koude Voorgerechten
- Carpaccio van Rund
- Toast gerookte zalm
- Garnalen cocktail
- Steak tartaar
- Griekse salade (feta, tzaziki, olijven, anjovis)
Warme Voorgerechten
- Geschroeide Sintjacobsvruchten met witloof in sinaasboter
- Gepocheerde zalm met kreeftenjus
- Artisanale Kaaskroketten
- Artisanale Garnaalkroketten
- Twijfelaartje ( kaas en garnaal )
- Scampi’s naar keuze (Scaldiana/lookboter/lookroom/curry)

Hoofdgerecht vlees
- Hamburger van het huis (runds/kalfs, champignongs, ajuin, paprika, tomaat)
- Spare Ribs
- Steak (250gr) krokant gebakken met sla mix
- Zesrib (300gr) krokant gebakken met witloofslaatje
- Lamsfilet met gratin, warme seizoensgroentjes en mosterdsaus
- Kipfilet krokant gebakken met sla mix
- Varkenshaasje met gekarameliseerd witloof en warme groentjes
- Côte à l'os van varken met rattatouille, rucola en parmezaan
Supplement Sauzen
- champignon / peperroom / provenciaalse / bearnaise / roquefort
Hoofdgerecht vis
- Symphonie van tongfilet, zacht gerookte zalm en jonge spinazie
- Visserspallet à la nage (groentensnippers, krieltjes in peterselie)
- Gebakken paling in botersaus met champignons en verse tartaar
- Paling in 't groen
- Paling van de chef met fijne groentjes, basilicum en roomsaus
- Kabeljauwfilet met geplette aardappeltjes, bieslook en safraansaus
- Gegrilde zalmfilet met prinsessenboontjes en vermouthsaus
- Vispannetje gegratineerd en rijkelijk gevuld met garnaalsaus
- Scampi's naar keuze (Scaldiana/lookroom/lookboter/curry)
- Forel met botersaus en sla-mix
Bijgerechten
- Witloofslaatje
- Tomatenslaatje
- Sla mix
- Gebakken witloof
- Warme groentenmix
- Zuiderse ratatouille met rucola en parmezaan
Veggy
- Cannelonie met spinazie en ricotta
- Vegetarische lasagna
- Tagliatelli met ratatouille en parmezaan
Kindergerechten
- Dubbele curryworst met sla-mix
- Gepanneerde visfilet met tartaar en sla-mix
- Halve kipfilet met appelmoes en sla-mix
- Kinderspaghetti
- Kindervidé met koek en sla-mix
Klassiekers
- Stoofvlees met witloofslaatje
- Vol-au-vent met koek en sla mix
- Hespenrolletjes met witloof en kaassaus
- Konijn op grootmoeders wijze met appelmoes
- Kalfsfricassé
- Goulash
Pasta’s & Salades
- Salade Hawaiënne (kip en ananas)
- Salade Royalty (scampi’s en meloen)
- Salade Grieks met feta en tzatziki
- Salade Geitekaas met spekjes en honing
- Spaghetti Bolognaise
- Lasagna Bolognaise
- Tagliatelli Scampi-curry
- Tagliatelli met Zalm-tomaat-basilicum
- Tagliatelli met Kip en groenten

Keuzemenu
Kirr
***
Carpaccio van rund of zalm
OF
Scampi lookboter of Scaldiana
***
Sorbet van de dag
***
Kabeljauw met prinsessenboontjes, saffraan en geplette aardappel
Of
Côte à l’os van varken met Zuiderse groenten
OF
Falafel met penne à l’arrabiata
***
Dessert van de dag
OF
Koffie

Voorgerechten
- Samosa - groenten/aardappel in een deegkoek met dipsausjes
(3 stuks) - Pakora mix - gepaneerde ui, bloemkool en aardappel met dipsausjes
(9 stuks) - Fish Pakora - gepaneerde visstukjes met dipsausjes
(9 stuks) Hoofdgerechten
Al deze gerechten worden geserveerd met basmati-rijst- CHICKEN TIKKA MASALA
kip in een indische tomatensaus - PRAWN TIKKA
idem met scampi - LAMB TIKKA
idem met lamsvlees - PANEER TIKKA
VEGGY, idem met kwarkachtige kaas

- CHICKEN WHITE KORMA
kip in een romige saus met yogurt, gember, look, ui, cashew noten en indische kruidenmix - PRAWN KORMA
idem met scampi - LAMB KORMA
idem met lamsvlees - PANEER KORMA
idem met kwarkachtige kaas Extra's:
- Naan - Indisch brood
Garlic Naan - met knoflook
Koriander Naan - met koriander
Mixed vegetables - warme groentenmix
- BUTTER CHICKEN
aromatische kippenblokjes in een tomaten-curry-saus met cashew noten en room - BUTTER PRAWN
idem met scampi - BUTTER PRAWN
idem met lamsvlees - BUTTER PANEER
VEGGY idem met kwarkachtige kaas

WILD
VOORGERECHTEN
HOOFDGERECHTEN

Menu 1
Kirr
*
Verse soep van de Chef
*
Gegrilde zalmfilet met prinsessenboontjes en vermouthsaus
OF
Varkenshaasje met gekaramaliseerd witloof en seizoensgroentjes
*
Dessert van de Chef
Menu 2
Kirr
*
Scampi’s Scaldiana
*
Kabeljauwfilet met prinsessenboontjes en saffraansaus
OF
Steak natuur krokant gebakken met sla-mix
*
Dessert van de Chef
Valentijnsmenu
Liefdeselexir met hapjes
**
With Love – Roomsoepje
**
Huwelijk van tongfilet, zachtgerookte zalm en jonge spinazie
**
Parelhoenfilet met zwoele groentenmix, rode paprikasaus
en cajun krieltjes
OF
Zeewolf in een warrm jasje van parma-ham en kruidenpesto met groentensnippers en peterselie aardappel
**
Dessert in vanzelfsprekende vorm
45 euro
VERKRIJGBAAR VAN ZA. 11/2 T.E.M. DI 14/2, ENKEL OP RESERVATIE ! WEES ER SNEL BIJ : 03 844 46 54
